• Skickas inom 1-3 dagar
  • Fri frakt över 500:-
Tåranalys

Vi tar dina tårar på allvar!

Att gråta är viktigt. Både av glädje och sorg. Men de kanske viktigaste tårarna är inte de känslosamma, utan de som ligger likt en tårfilm och skyddar ögat. Om tårfilmen störs av sjukdom, inflammation eller liknande blir ögat torrt. Det är inte bara en obehaglig känsla, utan kan orsaka skador på ögat. Ju längre man går med det, desto värre.

Utan tårar, som också innehåller bakteriedödande substanser, sköljs inte smuts bort lika enkelt. Tårarna fungerar också som smörjmedel när vi blinkar. Och det gör vi ofta, normalt 15 gånger per minut. Därför skyddar tårarna ögat från uttorkning.
 
 
Tyvärr går många omkring med torra, trötta, kliande, svidande eller rinnande ögon alldeles i onödan. Ofta kan du genom en enkel behandling med preparat eller kosttillskott slippa besvären. Det är vi experter på. Du kan beställa ögondroppar här i webbshoppen.
 
 
Säkrast blir du av med besvären om du bokar tid hos oss för tåranalys. Då tar vi prover och kontrollerar hur dina ögon fungerar. Sedan ger vi dig tips och råd om vad du behöver göra för att slippa besvären nu och i framtiden.