• Skickas inom 1-3 dagar
  • Fri frakt över 500:-

Jobba hos oss

Just nu söker vi följande tjänster:

Leg. optiker

Vill du jobba med det bästa gänget, i en av Sveriges härligaste optikbutiker? Där du får tillräckligt med tid för varje kund och chans att utvecklas? Läs mer om tjänsten här och skicka din ansökan till: fredrik@glasogonmaster.se.

På Glasögonmäster ger vi våra kunder den bästa servicen, jobbar med de härligaste varumärkena och ser alltid till att hålla oss i framkant. Stolta tillhör vi Sveriges fria optiker och styr själva över allt som sker i butiken. Vi arbetar med toppmodern utrustning och har en egen verkstad med sliperi.

Nu söker vi dig som är leg. optiker och har kontaktlinsbehörighet, erfarenhet av ögonhälsoundersökning och gärna ett par års yrkeserfarenhet. Du lyssnar noga till kundens behov och är ansvarsfull, driven och social. Dessutom är du lojal, hjälpsam – såväl mot kunder som medarbetare – och intresserad av ditt yrke.

Tjänsten gäller en tillsvidareanställning med start omgående. Urval sker löpande, så se till att skicka din ansökan så snart som möjligt.

Ansök till: fredrik@glasogonmaster.se.

Vi ser fram emot att få höra mer om just dig!


Optikerassistent

Nu söker vi dig som är engagerad, ordningsam och har en god känsla för service. Tjänsten innefattar allt från stilrådgivning till reparationer och du får gärna ha erfarenhet från optikbranschen, men det är inget krav.

På Glasögonmäster är vi ett sammansvetsat team som älskar att förse butikens kunder med förbättrad syn och snyggt glasögonmode. Att vi dessutom har väldigt roligt på jobbet och hela tiden får ta del av nya, spännande metoder och nyheter är en härlig bonus.

Tjänsten som optikerassistent gäller heltid, start omgående. Intervjuer sker löpande.

Sök till: fredrik@glasogonmaster.se.

Vi ser fram emot din ansökan!