• Skickas inom 1-3 dagar
  • Fri frakt över 500:-
Med hjälp av nattlinser kan utvecklingen av närsynthet bromsas.

Linser

Linser kan idag användas av de allra flesta, även barn och äldre. Med en grundlig synundersökning hos oss konstaterar vi dina behov och därefter väljer du om endagslinser, månadslinser eller kanske nattlinser passar just dig bäst. 

Vår optiker börjar med att ställa ett antal frågor om ditt allmäntillstånd, dina arbetsförhållanden och tidigare erfarenheter av glasögon. Ta gärna med eventuella tidigare glasögon till synundersökningen.

Därefter kontrollerar vi allt från ögonens rörelser och samarbete, till brytning och pupillreflexer. Dessutom mäter vår optiker avståndet mellan dina ögons synaxlar för att kunna placera glasen rätt i bågen. Våra optiker är legitimerade och arbetar efter ett kvalitetssäkrat system – allt för dina ögons bästa.

Inom 6–12 månader undersöker vi dina ögon på nytt. På så vis säkrar vi att du alltid bär rätt styrka på linser och glasögon.

Vårt sortiment

Endagslinser, tvåveckorslinser, månadslinser, toriska linser, progressiva linser och nattlinser – i vårt utbud hittar du garanterat det du söker. Har du frågor? Välkommen att kontakta oss på telefon: 033 – 10 15 60 eller besök oss i butiken.