• Skickas inom 1-3 dagar
  • Fri frakt över 500:-

Glasögonglas

Exceptionella glasögon kräver äkta kvalitetsglas. Därför samarbetar vi med våra noga utvalda partners HOYA, Carl Zeiss och Essilor.

Tyska Carl Zeiss är vårt absoluta första val när det gäller kvalitetsglas. Japanska HOYA och franska Essilor finns med och utgör en perfekt trio av partners i vårt erbjudande. Vi är stolta att få representera varumärkena och den skillnad som de marknadsledande, högkvalitativa produkterna gör.

Carl Zeiss Vision Care är en av världens ledande tillverkare av glasögonglas och optiska instrument. Under varumärket ZEISS utvecklar och tillverkar affärsgruppen instrument och lösningar för den globala ögonoptikbranschen.

HOYA har i över 75 år tagit fram revolutionerande optiska lösningar och sjukvårdsprodukter som tänjt de tekniska gränserna för kunder runtom i världen. Med omfattande forskning och den senaste tekniken levererar Hoya skräddarsydda optimerade upplevelser och glas som kan bromsa utveckling av närsynthet.

Essilor designar och tillverkar  marknadsledande glas. Man står dessutom bakom världens första – och än idag ett mycket avancerat – progressiva glas, Varilux.