• Skickas inom 1-3 dagar
  • Fri frakt över 500:-

85 procent av alla med
kontaktlinser har aldrig
bytt modell

Är du en av dem som alltid använder samma sorts linser? 85 procent av alla med kontaktlinser har aldrig bytt modell – trots att två av tre användare upplever en oskarp syn. Men nu finns en månadslins som ger bekväm och bra syn hela dagen.

Visa produkter

I dagens digitala vardag är det vanligt att tillbringa så mycket som tio timmar per dag framför skärmar. Det kan ge uttorkade linser, trötta ögon och en oskarp syn. Då gäller det att ha en bra månadslins som ger en lika bra syn från att man går upp tills man går och lägger sig.

ULTRA® är en månadslins med silikonhydrogel som behåller fukten i linsen i upp till 16 timmar. Därför torkar ögonen inte ut och man slipper den där känslan av att behöva ta ut linserna. Materialet ger ögat det syre som behövs och bidrar till ökad komfort och skarp syn genom hela dagen.

En undersökning med närmare 500 personer som använde linserna i mer än sju dagar, och i snitt satt mer än tre timmar framför skärmar, gav ett övertygande resultat. Hela 90 procent av användarna var mycket nöjda med ULTRA®-linserna. De uppgav bland annat att linserna var lika bekväma mot slutet av dagen som på morgonen.

– Kontaktlinsanvändare kräver linser av hög kvalitet och som levererar den långvariga komfort och skärpa de behöver. Vi har jobbat outtröttligt för hitta de perfekta linserna, säger Dan Hook, chefsforskare hos Bausch+Lomb.

ULTRA®-linserna har High Definition Optics – en teknik som bidrar till att minska förekomsten av suddighet, halofenomen och bländning. Det leder till en skarp, klar syn öven i svag belysning som t.ex. bilkörning på kvällen.

Linstekniken som ger maximal
komfort för ögonen

Den som letar efter maximal komfort hela dagen när man väljer linser, bör verkligen
läsa det här. Den speciella tekniken i Bausch+Lomb Ultra ger nämligen behaglig syn
från morgon till kväll.

Många svenskar använder månadslinser och för användarna är det viktigt att hitta en kontaktlins som ger skarp och bra syn hela dagen. Med den speciella MoistureSeal®-teknologin i kontaktlinserna ULTRA från Bausch+Lomb får man upp till 16 timmars komfort. Enligt en undersökning* är nio av tio användare dessutom eniga om att kontaktlinserna är lika bekväma i slutet av dagen som i början.

– Kontaktlinsanvändare kräver produkter av hög kvalitet, som kan ge den långvariga komfort och skarpa syn de behöver. Vi har arbetat outtröttligt för att hitta de rätta linserna, säger Dan Hook, chefsforskare hos Bausch+Lomb.

Resultatet är att månadslinsen ULTRA® som behåller 95 procent av fukthalten i upp till 16 timmar och ger allt syre som behövs för att hålla ögonen hälsosamma.

Månadslinsen finns i flera olika versioner, så oavsett om man är astigmatiker eller behöver en bra läslins kan man hitta sin variant av Bausch+Lombs ULTRA®.

Prova ULTRA kontaktlinser nu, köp ULTRA för 6 månader och få 1 månad gratis.

* Enligt en undersökning från företaget Bausch+Lomb