• Skickas inom 1-3 dagar
  • Fri frakt över 500:-

Ultra contact lenses

Månadslinsen för dig som älskar skärmar.

Läs mer

Ultra contact lenses

Månadslinsen för dig som älskar skärmar.

ULTRA® är en månadslins bestående av en silikonhydrogel med MoistureSeal®-teknologi, som behåller fukten upp till 16 timmar per dag².

Tack vare sin unika utformning släpper ULTRA igenom syre på ett mycket bättre sätt än tidigare linser². ULTRA är speciellt framtagen för dig som spenderar mycket tid framför skärmen och vill ha en lins med överlägsen komfort och synkvalitet¹.

Faktum är att vi använder skärmar upp till 10 timmar varje dag¹ – de har blivit en naturlig, effektiv och underhållande del av vår vardag. När vi blir uppslukade av skärmen, blinkar vi 66% mindre. Det kan göra att dina linser förlorar fukt snabbare. Därför kan de kännas suddiga och obekväma efter en stund framför datorn eller telefonen. ULTRA med MoistureSeal-teknologi är gjord av ett material som återfuktar ögat upp till 16 timmar – perfekt för dig som använder mycket mobil, dator eller läsplatta. Tack vare sitt material och teknologi ger ULTRA en överlägsen komfort och synkvalitet¹.

Ultra for astigmatism

Toriska månadslinser för dig med astigmatism.

ULTRA For Astigmatism är noggrant utformad för att ge komfort, stabilitet och klar syn hela dagen3.

En astigmatiker har en hornhinna som inte har en sfärisk form, utan i stället är längre åt ena hållet än det andra – ungefär som en rugbyboll. Om linsen rör sig när man blundar eller gnuggar sig i ögonen kan den hamna fel och synen bli suddig. Därför är linsens utformning extra viktigt. ULTRA for Astigmatism har OpticAlign™ design och en mycket tunn kant för att minimera interaktionen med ögonlocken. Det här gör att ULTRA for Astigmatism ligger rätt och stabilt i ögat och ger en klar konsekvent syn hela dagen3.

Ultra contact lenses
for presbyopia

Multifokala månadslinser för att se bra på alla avstånd.
Presbyopi kallas även för ålderssynthet och är en av de vanligaste ögonåkommorna som fi nns. Det innebär att man med tiden
ofta ser sämre, framför allt på nära håll. Det kan till exempel vara svårt att tyda sms på mobilen, att titta i menyn på en restaurang eller att läsa en bok.
Månadslinsen ULTRA® contact lenses For Presbyopia hjälper dig att se bra både på nära, mellan och långt avstånd.