VÅR SYN PÅ SAKEN

En del tycker att vi är lite galna. Själva kallar vi det passionerade. Hos oss tycker vi nämligen att det är så kul med glasögon och nöjda kunder, att vi lägger ner mer tid på vårt jobb och våra kunder än vad som kanske kan räknas som affärsmässigt sunt.

Som tur är så är vi inte affärsanalytiker eller ekonomer, utan gäng engagerade optiker och assistenter med olika specialistkompetenser som drivs av glädje, lust och nyfikenhet. Därför går det bra i alla fall. Till och med så bra att vi under de senaste åren har blivit utsedda till Årets Butik av Svensk Handel inte mindre än två gånger – 2009 och 2014. Senaste motiveringen är vi extra stolta över:

“När man synar denna gedigna verksamhet blir det påtagligt att ingenting lämnas åt slumpen. Täta samarbeten skapas för att kunna erbjuda kunderna det allra senaste inom denna bransch där det ställs stora krav på hög kompetens. Framgången skapas med hjälp av mottot: Kompetens-Kvalitet-Trygghet och 120 % service.”

Vad de egentligen skriver är: Vi älskar glasögon och det vi gör! Bättre grund kan man inte ha. Vi strävar inte efter att bli störst, inte heller att vara billigast. Men målsättningen att vara bäst för dig som kund tullar vi inte en endaste millimeter på.

”När man synar denna gedigna verksamhet blir det påtagligt att ingenting lämnas åt slumpen. Täta samarbeten skapas för att kunna erbjuda kunderna det allra senaste inom denna bransch där det ställs stora krav på hög kompetens. Framgången skapas med hjälp av mottot: Kompetens-Kvalitet-Trygghet och 120 % service.”