Kontaktlinser

 

Idag finns det linser för alla typer av synfel. Du som är närsynt, översynt, ålderssynt, astigmatiker eller lite av varje kan så gott som alltid få ett seende i klass med det naturliga med hjälp av linser och du hittar dem alla hos oss!

Linser är aldrig i vägen det immar inte i regn och snö. Linser kan inte slås sönder. Du får ett helt obegränsat synfält och ser allt i naturlig storlek utan förvrängningar även när du tittar åt sidorna. Linser är det bästa alternativet vid alla typer av sportutövande.

Vid all skötsel och bärande av kontaktlinser är det viktigt med god hygien, samt att ögonen och synen kontrolleras regelbundet av en legitimerad kontaktlinsoptiker. Samtliga våra optiker är självklart legitimerade och hjälper dig gärna att hitta rätt kontaktlinser!

Alla våra linskunder omfattas av vårt TRYGGHETSPAKET, vill du läsa mer om det, BOKA TID eller BESTÄLLA LINSER är det bara att klicka på länkarna till höger. För att du skall få dina linser så snabbt som möjligt uppdaterar vi vårt stora kontaktlinslager dagligen. Vill du ha dem hemskickade, säg bara till!

Prova linser redan idag! Men kom ihåg att du också behöver glasögon.
Det finns dagar när du är förkyld och dina ögon behöver vila.

Tillval

För att du skall få bästa möjliga pris på dina
linser uppdaterar vi vår prislista regelbundet.
Klicka här för att se Linsprislistan

Trygghetspaket med Dina linser!
Läs med om Trygghetspaketet här

Beställ linser via vår hemsida!
Klicka här för att Beställa Linser nu

Boka tid för undersökning
Boka tid här